Höstens tredje visning närmar sig – med stormsteg, känns det som.
Trots en rad försök med USA-kännare, politiska experter såväl som filmvetare har vi ingen presentatör klar. Det beror inte på att alla experter tröttnat på oss. Tvärtom. Många av dem som gästat oss har försäkrat att de gärna vill komma tillbaka.
Men just den 20 november är det svårt. Bokpresentationer och mycket annat står i vägen.
Har möjligen någon av er – alla – som läser detta något förslag. Det kan ju vara någon Texas-kännare, Trumpexpert eller statsvetare likaväl som någon filmkunnig person. Det viktiga är ju att det blir en gäst som har något värdefullt att säga in anslutning till filmen och gärna tar sig an mikrofonen.
En del medlemmar tycker kanske att detta är onödigt. Men jag vet att det är många som uppskattar att få lite extra kännedom om vad vi ska se.
Välkomna med förslag på vår mejladress: filmklubb@nasetsfilmstudio.se
Britt-Marie