Karin Sarvik var en av drygt 30-talet medlemmar som tog tillfället att hämta sitt kort när filmstudions sekreterare Svante Ors satt på plats i Biohusets foajé under fredagseftermiddagen. Utdelningen fortsätter nu, lördag 13-15, och i morgon söndag 13-15. Ni träffar Eva Backlund idag, Jerry Andersson och Ann Gustrin i morgon. De är aktiva i styrelse och programråd, så ni har chans att prata filmval och annat.
Svante Ors hade inte längre kö än att han hann prata en stund med dem som kom under fredagen.
Givetvis finns det kort att hämta även före visningarna på måndag. Förhoppningsvis…smiley
Vi har vuxit under helgen. Antalet medlemmar som har hunnit betala har stigit en bit över 200. Under hösten var vi 209 och det kan bli ett rekord som slås. Men skulle papperslapparna ta slut löser vi det på något sätt. Välkomna!