För lite mer än 3 år sedan flyttade vi till Falsterbo och jag sökte då nya kontakter för att ta tag i mina olika intressen. Ganska snart blev jag tipsad om Näsets Filmstudio och blev medlem. Det bästa med filmklubben tycker jag är att jag fått chans att se filmer som jag annars inte hade upptäckt. Några filmer som gjort avtryck hos mig är bl a Den blinde mannen som inte ville se Titanic, Coda samt Madeleine och taxichaffören.
Jag vill gärna lära mig mer om film, och eftersom det inom styrelsen finns stor samlad kunskap så hörde jag av mig till dem och undrade om det behövs extra hjälp.
Numera är jag pensionär men har i mitt tidigare yrkesliv arbetat med reklam och marknadsföring och hoppas med denna kunskap att kunna bidra i Filmklubben. Jag hoppas på att bli invald på årsmötet den 6 maj.

Susanne Lantau, kandidat till styrelsen 2024