“Årets bästa romantiska komedi”, skrev Camilla Larsson i sin recension av Den syriska förlovningsringen, som vi ska se på måndag.
Camilla Larsson är frilansande skribent och filmrecensent med lång erfarenhet av filmbranschen. Hon har arbetat med Göteborgs Filmfestival, tagit uppdrag som moderator och mycket annat.
När vi kontaktade Camilla var hon i Los Angeles, men messade snabbt att hon gärna talar om Den syriska förlovningsringen. Hon har träffat huvudrollsinnehavaren och tycker att det är en fantastisk person.
Camilla berättade också att hon är väl bekant med filmstudiorörelsen. Hon har suttit i styrelsen för Simrishamns Filmstudio i många år.
På Österlen är hon ett känt kulturansikte, bland annat som drivkraft i Hobyviljan, ett byalag som inte minst satt fart på turistlivet i Skillinge hamn.
Vi planerar som vanligt tio minuters introduktion före de båda visningarna, kl 16.30 och 17.00 på måndag den 26 februari.
Trappan upp till Biohuset öppnas runt 16 eller strax före. Kom gärna i god tid, för vi har många medlemskort att dela ut.
Eva Backlund har just avslutat sin utdelning på Höllvikens Bibliotek, men det finns två chanser till för er som vill hämta kort i förväg. Undertecknad och Marita Szepanski-Erwall sitter med kortlådan i Biohusets foajé idag kl 16-18. Svante Ors finns på samma plats på söndag kl 14.16.
Välkomna!
Britt-Marie Bergström

https://www.sydsvenskan.se/2017-10-27/den-syriska-forlovningsringen-en-av-arets-basta-romantiska-komedier