Eva Nilsson och Karint Nitzsche gav högt betyg till Vad döljer du för mig?
Bengt och Britta Balkfors funderade ett tag innan de valde burken med näst högsta betyget.
Tina Arvidsson och Karin Ringsberg pratar insläpp med Jerry Andersson. Han var nöjd med att det var många som hade medlemskorten framme vid ingången till salongen.

Italienska “Vad döljer du för mig?” fick en fyra av majoriteten på höstens andra visning, men det var också många som gav högsta betyg.
– Är det här till någon hjälp, frågade en av medlemmarna vid röstburkarna efter andra visningen.
Nja, det är inte så allvarligt. Filmerna på höstens program är olika och går knappast att jämföra. Vi som väljer filmer kan inte gå efter antalet bönor när vi gör program för våren. Röstningen är tänkt som ett tillfälle att stanna upp och fundera över filmen, för den som vill. Några sprang iväg utan att rösta igår. Några extra bönor hamnade i ettans burk när publik från den andra salongen gick i förtid. Men för er som tycker det är kul att se i stora drag vad andra medlemmar tyckte finns resultaten nedanför texten.
Filmdoktorn Anders Marklund inledde visningarna av Vad döljer du för mig? Han berättade att regissören Paoolo Genovese fick sin idé till filmen när en vän till honom skadades i en olycka. Frun tog hand om hans mobil och kom efter det fram till att paret inte skulle leva tillsammans längre. Genovese beskriver mobilen som våra livs svarta låda.
-Stäng av dem eller släng bort dem, föreslog Anders Marklund innan ljuset i salongen släcktes.
94 medlemmar kom till första visningen och något färre på den andra.
Fler bilder kommer framöver.

Valresultat (med stora felmarginaler)
5 stjärnor: 52
4 stjärnor: 63
3 stjärnor: 44
2 stjärnor: 2
1 stjärna: 21
(Andra biobesökare lär ha fyllt på burken med 1 stjärna)