Så här såg det ut när vi startade höstterminen. Det var kö till borden med medlemskorten och många medlemmar var stressade för att de ville ställa sig nära det blå draperiet, det vill säga tidigt i kön till salongen. I år försöker vi minska köandet och skynda på utdelningen av kort. Vi tjuvstartar helgen före måndagens visningar.
Ledamöter i filmstudions styrelse och programråd delar ut medlemskort i Biohusets foajé under följande tider:

Fredag 24 februari kl 15-18
Lördag 25 februari kl 13-15
Söndag 26 februari kl 13-15

Detta gäller för medlemmar som redan anmält sig och betalat in sin avgift på vårt konto. Anmäl dig här på hemsidan eller på mejl om du inte hunnit göra det och vill vara med.
Vi kan inte sälja medlemskort på plats, mer än i absoluta undantagsfall.
Givetvis går det att hämta medlemskort direkt före visningarna även i år. Men förhoppningsvis gör vi detta smidigare genom vår tjuvstart.

Håll utkik efter skylten där det står Näsets Filmstudio! Det är februarilov och full fart på bions vanliga verksamhet under de tre eftermiddagarna. Vi klämmer in oss i något hörn och undviker att störa personalen. De har fullt upp med glada barn och popcorn när vi delar ut biljetter.

Apropå köerna vid det blå. Det finns fler VIP-stolar att sträcka ut sig i i år, tolv stolar på rad fem och en hel rad längst fram. Testa gärna första raden. Det är den våra gästande cineaster brukar välja. Antagligen blir koncentrationen ännu större när man kan lägga sig ner framför duken.
Att boka en VIP-stol kostar extra vid ett vanligt biobesök. I filmstudion har vi löst det genom ett tillägg på hyran. Vi kan inte boka platser eftersom vi är en fristående förening helt utanför bions biljettsystem. Därför blir det först till kvarn… även i år.
B-M