Kvällens presentatör Mikael Neumann tyckte att det var bland det värsta han har sett. Han var alldeles tagen när han kom ut från första visningen av Under sanden tillsammans med sin fru Agneta Neumann. Men han menade det positivt och rekommenderade publiken på visningen efter att sitta kvar, även om det stundtals kändes tungt. Mikael har hört många historier från krigsåren i Danmark och en del humoristiska förmedlade han före visningen. Men händelsen då unga tyska soldater tvingades plocka minor är en skamfläck som det inte talas om i danska skolor, konstaterade han.
165 personer såg Under sanden, som blev filmstudions sista film i höst. Vi återkommer efter februarilovet med tre nya filmer.
Här syns också Inga Lill Rydelius, Britt Israelsson och Eva Nilsson …

..samt Kerstin Nyström i väntan på andra visningen.